Ez az oldal a basszusgitár kedvelői számára lett létre hozva, azok részére, akik a basszusgitár iránt érdeklődnek illetve kezdő-haladó-profi szinten játszanak a hangszeren. Az oldal célja, hogy egy baráti közösség tagjai számára egy állandó és maradandó felületet képezzen az egyéni élményeik vagy közösségi események írásos és/vagy fényképes dokumentálására. Az oldalnak nem célja egyetlen fórum kiváltása sem, inkább azoknak egy apró kis kiegészítése, vagy mintegy "archivuma". Ide kerülnek majd a  szavazások eredményei, egyéni fotók a saját hangszereitekről vagy önmagatokról, események beszámolói, egyéni hangszer tesztek szubjektív eredményei, szakmai hírek, élménybeszámolók, "eszmefuttatások". A posztok időrendi sorrendben fogják követni egymást, a legfrissebb mindig a nyitó oldalon fog megjelenni! Az oldal minden "műkedvelő" számára nyitott, a hozzám elküldött képek, írások stb. kivétel nélkül fel fognak kerülni az oldalra úgy, ahogyan azt ti szeretnétek! Bármilyen ötletet, kritikát szívesen fogadok és indokolt esetben igyekszem megfelelni azoknak! Fontos, hogy az oldal nem rólam, hanem rólunk, Rólatok, Nektek szól! Az írásokhoz nyugodtan fűzzétek hozzá a megjegyzéseiteket, üzeneteiteket! Az oldalon nem lesz sem chat ablak, sem üzenőfal funkció, csak a témák alatti kommentelés lehetősége adott, amig azzal helyesen tudunk élni!

Bátran írjatok, küldjetek fotókat, ötleteket, mert az oldalt gyakorlatilag Ti "szerkesztitek"!  Ha nincs kedved stilisztikailag a megfelelő formába önteni az írásodat, akkor írhatsz akár vázlat szerűen is, nyugodtan küldd el, én a megfelelő formába öntve, de a lényegén és a mondanivalóján nem változtatva teszem közzé! Természetesen a hangszert kedvelő vagy azt bármilyen szinten használó minden kedves vendéget, látogatót örömmel és szeretettel várunk!

üdv:  Deák Tamás -machine-

 

mail: basszuskucko@freemail.hu


 

Szerző: -machine-  2010.10.16. 12:18 8 komment

Címkék: basszus kuckó elősző

A bejegyzés trackback címe:

https://bassguitar.blog.hu/api/trackback/id/tr462375687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phonaak 2010.10.17. 17:20:55

nagyon örülök a kezdeményezésnek!
én pl. nagyon szívesen olvasnék cikkeket honfitársainkról,akik valamit ügyeskednek...
hangszerkészítők,pu. készítők :), zenészek,stb..
a bassman-ok közt is van jópár ember(akiket szerencsére barátomként tisztelhetek),akikről szerintem kellene...,lehetne...

Sok sikert!

m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.17. 17:33:20

@phonaak: pontosan ez is az egyik célom! Kócos kollégának már elkaptam az ügyben a grabancát, de mint tudjuk "lassú víz partot mos" módszerekkel dolgozik, vagy mint egy öreg rasta, előtte leül és végig gondolja az életét, aztán rájön, hogy közben elfogyott a jointja :D Woodhead-et is felkerestem az ügyben, ő még filózgat

kocos3 2010.10.17. 18:29:53

Lassan, de biztosan :D Vagy nem :D

m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.17. 18:39:19

@kocos3: a mondat második felét nem vesszük tudomásul! :-P

m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.19. 02:57:51

@kocos3: nagyszerű! küldjed át a mailemre a képekkel együtt! ott a címem az előszó végén! :)

m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.19. 03:03:36

jahh, látom már küldted, csak ezt az .odt kiterjesztést nem tudom megnyitni! word vagy valami hasonló, közismert szövegszerk. cuccosban kéne!

m.a.c.h.i.n.e. 2010.10.19. 03:17:42

@kocos3: még tovább mentem, lekaptam az open document wiewert, de a megnyitásnál hibát ír ki, "sérült fájl" :(
süti beállítások módosítása